Monipuolinen esikatselu

Miellyttävää työpäiväkokemusta

Halusimme, että pääset käyttämään tietoa miellyttävästi ja tehokkaasti. Ilveshaun esikatselu on ikkuna tietopääomiisi: tietoihin, informaatioon ja rakenteelliseen tietämykseen. Sen kautta pääset käsiksi useiden eri järjestelmien arvokkaisiin sisältöihin yhdestä paikasta.

Kansion esikatselu

Näe nopeasti verkkolevykansion sisältö esikatselusta

Ilveshaku tuo verkkolevyn kansion sisällöt saatavillesi yhteen listaan. Näe nopealla silmäyksellä kansion viimeisimmät dokumentit avaamatta kansiota tai sen alakansioita. Ilveshaku auttaa projektiesi hallinnassa tuomalla tiedon viimeisimmistä aktiviteeteista kaikkien saataville.

Lue lisää chevron_right

Selaa kansion sisältöä

Verkkolevykansion tarkastelu erillisessä ikkunassa

Avaa kansion esikatselu erilliseen ikkunaan ja selaa nopeasti kansion sisältöä. Tiedät muutamalla silmäyksellä missä asiassa mennään avaamatta alikansioita. Monipuoliset esikatselutoiminnot toimivat näkymässä normaalisti.

Lue lisää chevron_right

Edistynyt esikatselu

Tehoa tietoon pääsyyn

Esikatsele dokumentin sisältöä nopeasti eri muodoissa kuvana, pdf:nä tai tekstinä avaamatta muita ohjelmia. Käytetty hakusana korostetaan automaattisesti. Kysy hintaa.

Lue lisää chevron_right

Älykäs tekstintunnistus (OCR)

Löydä skannatut dokumentit haulla ja kopioi tekstiä kuvista

OCR-laajennus osaa lukea tekstisisällöt kuvista Ilveshaku-indexiisi etukäteen. Esimerkiksi skannattujen pdf-dokumenttien tietosisällöt saadaan näin haun piiriin käyttöösi. Voit helposti kopioida tekstisisältöjä suoraan kuvista ja liittää ne työstämääsi dokumenttiin. Vähennä manuaalista työtä ja säästä aikaasi. Kysy hintaa.

Lue lisää chevron_right

Tutustu Ilveshakuun.


Tilaa demo
expand_less