UKK

Usein Kysytyt Kysymykset

Mikä Ilveshaku on?

Ilveshaku Enterprise on helppokäyttöinen ratkaisu yrityksesi tietopääoman älykkääseen hallintaan. Ilveshaulla henkilöstösi tietää enemmän, löytää nopeasti työtehtävissä tarvittavan tiedon ja voi helposti jakaa tietoa. Ilveshaun avulla yrityksen toiminta nopeutuu ja tehostuu.

Miksi hankkisin palvelun?

Nopea pääsy yrityksesi tietoihin sujuvoittaa työntekijöiden päivittäistä työtä, lisää luottamusta ja tehostaa koko yrityksen toimintaa. Työntekijät voivat keskittyä olennaiseen, kun työssä tarvittava tieto löytyy helposti. Nopea pääsy tietoihin parantaa työntekijäkokemusta ja sitä kautta myös asiakaskokemusta.

Miten nopea löytäminen toimii teknisesti?

Ilveshaku yhdistää ja kerää järjestelmissäsi olevat rakenteelliset tiedot (järjestelmällisesti ja luokitellusti tallennettu) ja rakenteettomat tiedot (merkkijonoja ilman rakennetta mm. teksti tai kuva) ja indeksoi niiden metatiedot nopeaan hakuindeksiin. Ilveshaun käyttöliittymällä saat välittömän pääsyn jatkuvasti päivittyviin tietoihisi.

Kenelle palvelu sopii erityisen hyvin?

Eniten palvelusta hyötyvät yritykset, joilla on paljon tietoa useissa järjestelmissä ja/tai paljon työntekijöitä, jotka tarvitsevat työssään päivittäin tietoa useista eri lähteistä.

Miten Ilveshaku eroaa muista sisältöpalveluista (Content Service)?

Ratkaisumme on edullinen, käyttökokemukseltaan helppo ja pystymme myös räätälöimään palvelua tarpeisiisi kustannustehokkaasti.

Mitä integraatioita Ilveshakuun löytyy?

Valmiita integraatioita löytyy jo yleisimpiin asiakkaidemme järjestelmiin.

Järjestelmät kytketään CSV, Excel tai XML-tiedostoilla, suoralla ODBC-yhteydellä tietokantaan tai räätälöidyillä rajapintaratkaisuilla.

Miten olette huolehtineet tietoturvasta?

Ilveshaku Enterprise -palvelu asennetaan aina yrityksen omien tietoturvakäytäntöjen mukaisesti, joten tietoja käsitellään samaan tapaan kuin yrityksen muitakin tietoja.

Siirtyykö yrityksemme tiedot teille tai ulkopuoliseen pilveen?

Pääsääntöisesti eivät. Jotkin laajennukset saattavat vaatia tiedon käyttämistä ulkoisessa palvelussa. Näissäkin tapauksissa ulkoiset palvelut ovat luotettuja ja tietoja liikutellaan suojatussa verkossa.

Näkevätkö työntekijät Ilveshaun avulla tiedostoja, joihin heillä ei ole pääsyä?

Jokainen käyttäjä näkee Ilveshaussa vain niitä tietoja, joiden näkemiseen hänelle on myönnetty oikeus. Hyödynnämme yleensä organisaation AD-käyttäjähallintaa, mutta myös muut tavat hallita käyttöoikeuksia ovat mahdollisia.

Voinko hakea Ilveshaulla myös omalla koneella esim. työpöydällä olevia tiedostoja?

Kyllä, tämä on mahdollista jakamalla tiedostojesi käyttöoikeus Ilveshaulle.

Voiko Ilveshakua kokeilla ennen hankintaa?

Palvelun voi ottaa veloituksettomaan testikäyttöön. Useimmiten yhdistämme testikäyttöön verkkolevyt ja sähköpostit. Tietojen indeksoitumisen jälkeen pääset kokeilemaan miten palvelu helpottaa työtehtäviä, joihin olemme kanssasi testivaiheessa keskittyneet. Määritämme aina yhdessä 1-3 työtehtävän tehostamisen kokeilukauden tavoitteeksi. Voit myös kokeilla Demo-versiota palvelusta veloituksetta ja kytkeä siihen henkilökohtaisia pilvipalveluitasi.

Minne Ilveshaku asennetaan?

Ilveshaku Enterprise asennetaan yrityksen sisäverkkoon CentOS 7+, Redhat 7+, Windows Server 2012+ -palvelimelle tai muuhun asiakkaan osoittamaan pilvipalveluun (esim. Azure).

Miten paljon resursseja Ilveshaulle olisi hyvä varata?

Muistia tarvitaan 8-16 GB, tallennustilaa 100 GB / 1 miljoona tiedostoa ja prosessoriytimiä on oltava vähintään 4.

Miten suuri Ilveshaun hakuindeksistä tulee?

Yleensä indeksin koko on noin 50 kB x tiedostojen määrä. Koko voi kuitenkin vaihdella paljon riippuen tiedostojen tyypistä.

Missä ohjelmisto on kehitetty?

Ilveshaku on suomalainen tuote. Sen on kehittänyt suomalainen perheyritys Ilves Solutions Oy, jonka tytäryhtiö Ilves Valmisohjelmistot Oy vastaa palvelun kehittämisestä, markkinoinnista ja myynnistä.

Miten Ilveshaku auttaa GDPR-haasteissa?

Ilveshaku GDPR-laajennuksella hoidat tyylikkäästi asiakkaasi tarkastuspyynnöt, jotka koskevat oikeutta päästä henkilötietoihin, tietojen oikaisua tai poistoa. Ilveshaku löytää asiakkaan henkilötiedot yhdellä haulla useista järjestelmistä ja muodostaa siitä raportin. Tarkista raportti helposti ja toimita se heti asiakkaallesi PDF-tiedostona. Nopeus ja toimituksen laatu varmistavat hyvän asiakaskokemuksen.

Miten palvelu eroaa Office 365:n tiedonhallinnan ratkaisuista?

Ilveshakuun voi yhdistää useiden toimittajien järjestelmiä, erilaiset tietotyypit on helposti jaoteltu, voit hakea kaikista yrityksen tiedostoista, räätälöinti on mahdollista, kaikkea tietoa ei tarvitse siirtää pilveen ja tiedoistasi muodostuu yhtenäinen hyödynnettävä tietovarasto.

Mitä hyötyä Ilveshausta on työntekijöille

Työntekijät näkevät mitä yrityksessä tapahtuu ja yrityksen sisäiset tiedot löytyvät nopeasti yhdellä haulla eri järjestelmistä.