Suodattaminen

Suoraan oikeaan tietoon

Halusimme varmistaa, että voit rajata hakutuloksia nopeasti ja rajattoman monipuolisesti. Rajaa hakuja intuitiivisesti pikanäppäimillä ja käytä sinulle tärkeimpiä suodattimia. Haluamme, että löydät sinulle olennaisen tiedon mahdollisimman nopeasti. Parannamme oikean tiedon löydettävyyttä jatkuvasti yhdessä asiakkaittemme kanssa.

Pikanäppäimet

Pikanäppäimillä nopeasti tietoon

Hakukentän alla on Internethakukoneista tuttuja käteviä pikanäppäimiä, kuten tiedostot, kuvat, viestit ja videot. Rajaa hakutuloksia ennen hakua tai haun jälkeen valitsemalla pikanäppäin tarpeesi mukaan. Hakeminen on yhtä helppoa kuin Internetissä.

Lue lisää chevron_right

Pikasuodattimet

Helppoa hakutulosten pikasuodattamista

Hakutulosten rajaaminen on helppoa ja nopeata. Optimoi pikasuodatinvalikoimasi tarpeesi mukaan. Lisää tai poista pikasuodattimia käden käänteessä työtehtäväsi vaihtuessa. Pikasuodattimet ovat tietolähdekohtaisia, joten ne vaihtuvat käyttöliittymässä käytössä olevan tietolähteen mukaisesti.

Lue lisää chevron_right

Suodattimet

Rajaa hakutuloksia tehokkaasti

Valitse työtäsi parhaiten palvelevat suodattimet näkyville. Voit helposti päivittää suodatinlistaasi. Rajaa hakutulosta lisäämällä niin monta suodatinta kuin on tarve ja tallenna suodattimet suosikkeihisi nopeuttamaan työtäsi.

Lue lisää chevron_right

Suodatinlistan hallinta

Optimoi suodatinlista

Voit valita kymmenistä suodattimista sinulle tärkeimmät. Lisää ne saataville suodatinlistaasi tai pikasuodattimiisi. Valitse sinulle oikeat suodattimet ja säästä aikaa joka päivä. Teemme uusia suodattimia tarpeesi mukaan ja hyödynnämme niissä myös tekoälykyvykkyyksiä. Yhdessä kumppaniemme kanssa toteutamme vaativimmatkin AI/ML/NLP -kyvykkyydet helpottomaan työtäsi. Kysy hintaa.

Lue lisää chevron_right

Tutustu Ilveshakuun.


Tilaa demo
expand_less