Pääsy tiedon lähteelle

Suoraan tiedon lähteelle

Ei enää turhauttavaa miettimistä ja arpomista missä tieto on. Ilveshaku ohjaa sinut suoraan tiedon ja osaamisen lähteille avaamalla sinulle järjestelmän, jossa tieto on. Näin sinulla on aina viimeisin tieto nopeasti käytössäsi. Ilveshaku vapauttaa sinut keskittymään olennaiseen.

Avaa

Ilveshaku vie sinut tiedon lähteelle

Sinun ei tarvitse muistaa minne dokumentti tai tieto on tallennettu. Ilveshaku vie sinut tiedon lähteelle yhdellä klikkauksella. Valitse AVAA -toiminto ja työstä tietoja lähdejärjestelmässä.

Lue lisää chevron_right

Näytä omassa tietokoneessa

Ilveshaku vie sinut tiedon lähteelle

Sinun ei tarvitse muistaa minne dokumentti on tallennettu. Ilveshaku vie sinut verkkolevyn syövereihin yhdellä klikkauksella. Valitse Näytä -toiminto ja työstä tietoja oman tietokoneen kautta.

Lue lisää chevron_right

Dokumentin lataaminen

Dokumenttisi aina saatavilla

Ilveshaussa dokumenttisi ovat aina saatavilla yhdestä paikasta. Voit nopeasti ladata dokumentin laitteellesi työstettäväksi. Ilveshaku toimii myös mobiililaitteilla yrityksesi verkossa. Voit ladata myös yrityksesi omassa verkossa olevia dokumentteja mobiililaitteellesi.

Lue lisää chevron_right

Sisällön jakaminen

Jaa helposti tietoa tiimillesi

Tieto muuttuu arvoksi jakamalla sitä muille tiimissäsi. Jaa linkkejä dokumentteeihin helposti: valitse JAA, valitse jakotapa ja lähetä linkki sähköpostilla. Lisäämme uusia jakotapoja tarpeen mukaan. Suora linkki dokumentin tallennuspaikkaan säästää työkaverisi aikaa ja pitää dokumentit järjestyksessä.

Lue lisää chevron_right

Tutustu Ilveshakuun.


Tilaa demo
expand_less